MasterChef Türkiye’de son bölümde yaşananlar: MasterChef Türkiye’de üçlü eleme turunda neler oldu? Ayşe Ekiz üst tura geçti mi?

MasterChef Türkiye'de heyecan dolu bir üçlü eleme turu daha geride kaldı. TV8 ekranlarının en popüler yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye’de, yarışmacılar bugün zorlu üçlü düellolarda bir üst tura çıkmak için kıyasıya mücadele etti. İşte üçlü eleme turunun detayları

MasterChef Türkiye’de son bölümde yaşananlar: MasterChef Türkiye’de üçlü eleme turunda neler oldu? Ayşe Ekiz üst tura geçti mi?
Yayınlanma:

İLK DÜELLO: NECATİ, SEZER VE KAAN

İlk üçlü düelloda Necati, Sezer ve Kaan en iyi Ratatouille’i yaparak adını üst tura yazdırmaya çalıştı ve kazanan Kaan oldu.

İKİNCİ DÜELLO: TURAN, SABAHATTİN VE SERHAT

Turan, Sabahattin ve Serhat, İtalyan mutfağının en güzel yemeklerinden biri olan Bolognese soslu Tagliatelle ile üst tura çıkma mücadelesi verdi ve yarışmanın kazananı Serhat oldu. Serhat için 2022 Masterchef şampiyonu Metin Yavuz, ilk turda telefonla bağlanarak “İddiaya girerim ki Serhat şampiyon olacak” demişti.

ÜÇÜNCÜ DÜELLO: VASİLY, ŞEYHMUS VE MEHMET ERMAN

Vasily, Şeyhmus ve Mehmet Erman üçlü düelloda bir üst tura yükselmek için mücadele etti. Üç isim en iyi Bursa Pideli Köfteyi yapmak için mücadele etti ve kazanan Şeyhmus oldu. Şeyhmus adını bir üst tura yazdırdı.

DÖRDÜNCÜ DÜELLO: AYŞE, SERAP VE CANSEL

Ayşe, Serap ve Cansel düğün çorbası ile bir üst tura çıkmak için kıyasıya bir mücadeleye girdi. Serap’ın iddialı sözleri ve diğer masaları sık sık ziyaret etmesiyle geçen yarışmada Ayşe, Serap’la son ikiye kaldı ve zaferi elde etti. Ayşe Ekiz, Masterchef’e katılmak için yaptığı başvuruda yaylada hayvanları otlatıyordu ve başvuru videosu ile sempati kazanmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.