Metin Özaslan Mamak'ta ziyaretlere devam etti: ''Mamak’ı Başkent’in çekim merkezi haline getireceğiz''

CHP Mamak Belediye Başkan Aday Adayı olan Dr. Metin Özaslan, Mamak ilçesindeki ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Metin Özaslan Mamak'ta ziyaretlere devam etti: ''Mamak’ı Başkent’in çekim merkezi haline getireceğiz''
Yayınlanma:

Mamak Çarşı'ya gerçekleştirdiği ziyarette esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP Mamak Belediye Başkan Aday Adayı Özaslan, ilçenin sorunlarını, taleplerini ve beklentilerini dinledi, çözüm önerilerini paylaştı.

Özaslan, Mamak'ın herkes için eşit hizmet anlayışıyla yönetilmesini vurguladı ve Mamak'ın kendi kendine yetebilir bir konuma gelmesi gerektiğini ifade etti. Esnafın ve vatandaşların taleplerini ve görüşlerini ön planda tutacaklarını belirterek, ilçenin sanayi, tarım ve hizmet sektörlerini entegre ederek geliştireceklerini söyledi.

DPT uzmanı olarak görev yapmış olan Özaslan, Mamak'ın yaşam kalitesini yükseltmek ve şehir kimliğini güçlendirmek için planlama ve toplumsal şehircilik anlayışını benimseyeceklerini aktardı. Mamak'ın sadece merkezden batıya değil, doğuya da yayılarak gelişeceğini ve üreten bir şehir imajını güçlendireceklerini dile getirdi.

Mamak Çarşı ziyaretinde gördüğü ilgi ve başarı dilekleri için teşekkür eden Özaslan, işbirliği içinde olacaklarını ve sürekli diyalog halinde olacaklarını belirtti.

Aynı gün içerisinde sivil toplum kuruluşlarına da ziyaretler gerçekleştiren Özaslan, projelerini anlatarak soru ve taleplere cevap verdi ve tüm kesimleri bir araya getirerek dayanışmayı ve etkileşimi artırmak istediklerini dile getirdi.

ozaslan2.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.