Son dakika... Bayram tatilinin 6'ncı gününde kaza bilançosu açıklandı | Ölü sayısı arttı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatilinin 6'ncı gününde yaşanan trafik kazaları ve verileri sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Yerlikaya, "Lütfen aşırı hız yapmayın!" uyarısını yineledi.

Son dakika... Bayram tatilinin 6'ncı gününde kaza bilançosu açıklandı | Ölü sayısı arttı!
Yayınlanma:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk altı gününde yaşanan trafik kazalarına ilişkin güncel verileri bu sabah sosyal medya hesabından paylaştı. Yerlikaya, bayram tatilinin altıncı gününde 668 trafik kazasının meydana geldiğini ve bu kazalarda 13 kişinin daha hayatını kaybettiğini açıkladı.

İLK 6 GÜNÜN BİLANÇOSU

Bayram tatilinin altıncı gününde, ülke genelinde trafik kazaları hız kesmedi. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bayram tatilinin ilk altı gününde toplam can kaybını 49 olarak duyurdu. Altı günlük tatilde meydana gelen kazalarda yaralananların sayısı ise 7 bin 683'e yükseldi.

"LÜTFEN AŞIRI HIZ YAPMAYALIM!"

Sosyal medya hesabından uyarılarını sürdüren Bakan Yerlikaya, "Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım. Bayram tatili boyunca Trafik Polislerimiz ve Jandarma Trafiğimiz, denetimlerine 24 saat esasına göre devam ediyor." ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.