tv100 muhabiri Sertaç Murat Koç, Beyrut'ta canlı yayında saldırıya uğradı

Lübnan’ın Başkenti Beyrut’ta 10 Ekim 2024 tarihinde İsrail tarafından düzenlenen hava saldırısı sırasında tv100 muhabiri Sertaç Murat Koç ve haber kameramanı Yusuf Ziya Mert, canlı yayında saldırıya uğradı.

tv100 muhabiri Sertaç Murat Koç, Beyrut'ta canlı yayında saldırıya uğradı
Yayınlanma:

İsrail’in Beyrut şehir merkezine yönelik hava saldırısında Hizbullah yetkilisinin hedef alındığı öğrenilirken, patlamalar sonrası bölgedeki durum tv100 ekranlarına Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına bağlanarak aktarıldı.

Beyrut’un merkezinde meydana gelen iki büyük patlamada bir bina yıkıldı, çevredeki ev ve araçlar hasar gördü. Saldırıda Lübnan Sağlık Bakanlığına göre 22 kişi öldü 117 kişi de yaralandı.

Patlamanın yaşandığı noktada patlamadan kısa süre sonra olayları canlı yayında aktaran Sertaç Murat Koç ve Yusuf Ziya Mert, saldırıya uğradı. Muhabir Koç, kafasına aldığı darbe sonrası linç girişimine de maruz kaldı. Erdoğan Aktaş, yayın sırasında ekibi olay yerinden uzaklaşmaları konusunda uyardı.

Beyrut’ta yaşanan bu gelişmeler, bölgede tansiyonun yüksek olduğunu bir kez daha gözler önüne sererken, İsrail’in Hizbullah’a yönelik saldırılarının devam ettiği belirtildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.