Erol Tosun

Erol Tosun

İktidarın sonradan görmeleri çürümüşlüğün son örneğimi?

İktidarın sonradan görmeleri çürümüşlüğün son örneğimi?

Ülkemizde yaklaşık çeyrek asırdır “İktidar Olanların” seçimde yüksek sesle Kudüs, Gazze, seçimden sonra sessizce Maldivler'de tatil, Monako'da Istakoz, Meclis'te mangal, Hollanda’ya günübirlik gezi, milyonluk özel jetle saatlik ziyaret, say say bitmiyor dökülüş, çözülüş yükseklerde….

Sevgili anadolugazete.com.tr okuyucularımız; “İdare Edenimizin” sözde inançlı yerel ve genel iktidarı elinde tuttukları tamı tamına 30 yıldır genel ve yerel seçimlerde Kudüs, Gazze, Mekke, beka, din, iman 24 saati 72 saat yaparak dilden düşürmüyorlar!

Ancak; Seçimden hemen sonra yüzmek için 3 torunla birlikte şortları giyip, uçuyorlar Maldivler adasındaki sahillere kulaç atmaya,

Millet 50 gram kıyma alamazken, fakirlik diz boyu iken, Gazze'de çocuklar ölürken koşuyorlar TBMM’de mangal partisinde köz üflemeye,

Bayram tatili içinde ülkenin herhangi bir köşesine değil, ta ıstakoz dünyasının başkenti Monako’ya gidiyor ve oradan yanında içtikleri şarabı gizleyerek sadece 250 gramı 2 bin 300 TL olan ıstakoz fotoğrafı paylaşmaya koşarak gidiyorlar, acele gidiyorlar, sevinçle gidiyorlar, şımararak, gülerek gidiyorlar.

Sadece şimdilik değil, bir seçimlik değil sürekli iktidar vekili ve yetkililerinin yaptıkları kendilerine göre olağan işler;

Sonradan görmeliğin dik alası,

Şatafatın en özel örneği,

Halktan kopmuşluğun ta kendisi,

Çürümüşlüğün, kokuşmuşluğun tam adı

Gösteriş budalalığının iç yaralayıcısı,

Utanma duygusunun son kaybolanı,

Ar damarının çatlaması,

Her yeri saray, her yeri köşk sanmanın şımarıklığı,

Ülkenin sorunlarından uzaklaşılmasının tam göstergesi,

Halka tepeden bakmanın, kibrin zirveye çıkması,

Hele hele hiç yüz kızarıklığı yaşamadan, sıkılmanın zerresi olmadan pişmiş kelle gibi gülerek poz verilmesi,

Ucube rejimin adı "Büyük götürenlere maşallah, küçük götürenlere inşallah" oldu.

Hani siz milletin hizmetkârlarıydınız?

Ülkemiz halkı bu debdebeyi 30 yıl sonrada olsa gördü çok şükür!

Konda Araştırma şirketinin sahibi Tarhan Erdem, “Seçmenin mahşeri vicdanı her zaman çalışır.” derdi artık geriye dönüş olmaz. Ucube rejimden kurtulmanın ayak sesleri 31 Mart'ta geldi. Genel seçimde gidiş kesin, biletin kesileceği genel seçim tarihini bekliyor.

Sağduyulu, vicdanlı, Allah korkusu olan, kul hakkını bilen seçmenler!

Canımız ülkemiz çok kısa bir gelecekte sorumluluk anlayışı içerisinde yönetilirken; Utanmayı bilen, yüzü kızarabilen, halkın dilinden anlayan, erdemli, liyakatli kamu idarecilerine, milletvekillerine, siyasilere kavuşacağımız günlere az kaldı!

Daha daha aydınlık yarınlarda buluşmak temennisiyle...

Yazıya dipnotumuz: 1. Yazımız bir ekmeğe muhtaç halkı unutarak “Biz bu milletin kendisiyiz“ diyerek 562 bin TL’lik (yarım milyondan fazla ederli) kol saati ile gösteriş yapan Milletvekilinin sosyal medya Show’undan,

2. 50 bin TL’lik Fransız marka çantası ile günübirlik Hollanda gezisine giden iktidar partisi kadın kolu yöneticisinin sosyal medya paylaşımından önce kaleme alınmıştır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Erol Tosun Arşivi