Orhan Kemal Erkılıç

Orhan Kemal Erkılıç

Mansur Yavaş’tan yeni bir rekor!

Mansur Yavaş’tan yeni bir rekor!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri sonrası ‘Mansur Yavaş Belediyeciliği’ni kabul ettirdiğini ispatladı. Mansur Yavaş aldığı rekor oy dışında ilçelerdeki seçim başarısı ile de Cumhuriyet’in ikinci yüzyılına iddialı bir başlangıç yaptı.

Biz de Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi olarak kendisine “hayırlı olsun” demek için ziyarette bulunduk.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde bu kadar yoğun bir ziyaretçi kalabalığı görmemiştim. Sayın Başkan'a ‘hayırlı olsun’ demek, taleplerini, sorunlarını iletmek isteyenler Başkanlık binasında her gün böyle bir yoğunluk oluşturuyormuş.

MANSUR YAVAŞ’TAN ZİYARETÇİ REKORU!

Yüzde 60,34 gibi rekor bir oyla seçilen Mansur Yavaş, ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde de rekor kırmış görünüyor. 15 dakika arayla sabah saatlerinden akşama kadar kabul programı olan Sayın Başkan, kimseyi kırmadan dinliyor, fotoğraf çektiriyor ve tebessümü eksik etmiyor.

Başkana ‘hayırlı olsun’ demek, bir fotoğraf çektirmek için oluşturulan randevu listesi uzayıp gitmiş! Sayı bugün 8 bine ulaşmış durumda.

8 bin kişiden bahsetmiyorum; 8 bin randevu! Pek çoğunda kalabalık gruplar var.

Büyük ihtimalle haziran ayındaki Kurban Bayramı’na kadar sürecek olan bu yoğun ziyaretçi süreci her açıdan çok önemli…

Çünkü;

*Karşılıklı tebessüm bağları güçlendiriyor.

*Talepler ve sorunlar için alınan notlar Ankaralıya güven, Başkan Mansur Yavaş’a huzur veriyor.

*Bizzat iletilen konulardaki çözümler aile sohbetinde övgüye, komşu ziyaretlerinde övünce dönüşüyor.

*Ve her fotoğraf anıdır; Başkan ile çekilen ise bugün en havalısıdır.

Mansur Yavaş’a ulaşıncaya kadarki süreçte konuklara yardımcı olan ve şu an seçim sürecinden daha yoğun bir tempo ile mesai yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi bürokratları, yöneticileri ve çalışanları ise ilgileriyle seçmenin memnuniyetini artırıyor.

Sözün özü;

Ankaralılar ile sevgiye, güvene ve huzura dayalı bir bağ kuran ABB Başkanı Mansur Yavaş, yerel yönetimlerde ise Türkiye’nin yeni yüzyılına “Mansur Yavaş Belediyeciliği”ni kabul ettiriyor…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Orhan Kemal Erkılıç Arşivi