A Milli takım İzmir'de İzlanda sınavında!

Vincenzo Montella yönetiminde Avrupa Futbol Şampiyonası'nda sergilediği performansla dikkat çeken A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi'ne istediği başlangıcı yapamadı. B Ligi 4. Grup’ta yer alan Ay-yıldızlılar, ilk maçında Galler deplasmanından golsüz beraberlikle dönerken, ikinci karşılaşmasında İzlanda’yı İzmir’de ağırlayacak.

A Milli takım İzmir'de İzlanda sınavında!
Yayınlanma:

İzmir Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak mücadelede, Türkiye üç puan hedefiyle sahaya çıkacak. Galler deplasmanında eksik kadroya rağmen dirençli bir performans sergileyen milliler, ev sahibi avantajını kullanarak İzlanda karşısında galibiyete uzanmak istiyor. Ancak Barış Alper Yılmaz, gördüğü sarı kart nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Çağlar Söğüncü ise hastalığından dolayı akşam sahada olamayacak.

MONTELLA’DAN KADRODA DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR

Galler maçında zaman zaman etkisiz görülen A Milli Takım'ın, İzlanda karşısında daha dinamik bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor. Kart cezası sınırında olan Kenan Yıldız ve Kaan Ayhan’ın ise daha dikkatli olması gerekiyor.

İZLANDA MAÇI 11'İ

İZLANDA İLE KRİTİK MAÇ

9 Eylül Pazartesi günü saat 21:45’te başlayacak Türkiye - İzlanda mücadelesi, Türkiye’nin Uluslar Ligi’ndeki kaderini büyük ölçüde belirleyecek. İzlanda ile bugüne kadar oynadığı maçlarda istediği sonuçları alamayan milliler, bu kez şeytanın bacağını kırmayı hedefliyor. İzlanda ile aynı tarihlerde oynanan önceki iki karşılaşmayı kaybeden Türkiye, bu kez taraftarının desteğiyle galibiyet almayı amaçlıyor.

İZMİR, MİLLİ TAKIMA 37. KEZ EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

İzmir, A Milli Futbol Takımı’na 37. kez ev sahipliği yaparken, İzlanda karşılaşması kent için ayrı bir öneme sahip. Türkiye’nin İzlanda ile ilk maçını da 1980 yılında İzmir’de oynadığı düşünüldüğünde, bu karşılaşma adeta tarihin tekerrürü olacak. Türkiye, İzlanda karşısındaki şanssızlığını kırarak galibiyete uzanmayı hedefliyor.

MİLLİ TAKIM’IN MAÇ TAKVİMİ

İzlanda maçının ardından milliler, Uluslar Ligi’ndeki mücadelelerine 11 Ekim’de Karadağ karşısında devam edecek. Ay-yıldızlılar, 14 Ekim’de İzlanda’ya konuk olduktan sonra 16 Kasım’da Türkiye’de Galler ile karşılaşacak. 19 Kasım’da ise Karadağ deplasmanında grup aşamasını tamamlayacaklar.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.