Ankaragücü'ne İstanbulspor şoku: İstanbulspor ilk kez kazandı!

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında konuk olduğu İstanbulspor'a 2-1 yenildi. Bu mağlubiyetle beraber Ankaragücü'nün yeni hocası Emre Belözoğlu ligde Başkent ekibinin başında ilk yenilgisini tattı.

Ankaragücü'ne İstanbulspor şoku: İstanbulspor ilk kez kazandı!
Yayınlanma:

Ankaragücü, 3-0 kazanarak çıkış yakaladığı Kayserispor maçının ardından İstanbulspor deplasmanında umduğunu bulamadı. Yeni hoca Emre Belözoğlu'nun takıma gelir gelmez kattığı hava ve sonrasında gelen Kayserispor galibiyetinin ardından Başkent temsilcisi İstanbul'dan eli boş döndü.

Karşılaşmada İstanbulspor'un golleri 12' D.Traore ve 62' Emir Gültekin'den geldi. Ankaragücü'nün tek golünü ise penaltıdan 24. dakikada Tolga Ciğerci kaydetti. İlk Yarısı 1-1 biten karşılaşmada, ikinci yarı 62. dakikada golü bulan İstanbulspor maçın sonuna kadar skoru korudu ve karşılaşmayı 2-1'lik galibiyetle tamamlamayı başardı.

İSTANBULSPOR SEZONUN İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Karşılaşma sonrası Ankaragücü 9 puanla 12. sırada yer aldı. Sahadan galibiyetle ayrılan İstanbulspor ise bu sezon ligde ilk galibiyetini alarak derin bir nefes aldı. İstanbulspor bu galibiyetle puanını 5 yaptı...

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.