Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'a geliyor: Saati belli oldu!

Beşiktaş, Paris Saint Germain'in (PSG) genç İtalyan orta saha oyuncusu Cher Ndour'un transferi konusunda önemli bir adım attı. Siyah-beyazlı kulüp, Ndour'un bu akşam İstanbul'a geleceğini resmen açıkladı.

Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'a geliyor: Saati belli oldu!
Yayınlanma:

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Cher Ndour, kulübümüzle transfer görüşmelerinde bulunmak üzere İstanbul'a geliyor. Ndour’u taşıyan uçak, bu akşam saat 20.55’te Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nde olacaktır." ifadeleri kullanıldı. Bu açıklama, Beşiktaş taraftarları arasında büyük bir heyecan yarattı.

CHER NDOUR KİMDİR?

2004 yılında İtalya'nın Brescia şehrinde doğan Cher Ndour, futbola Atalanta'nın altyapısında başladı. Genç yaşta gösterdiği performansla dikkat çeken Ndour, 2020 yılında Benfica'nın radarına girdi ve Portekiz temsilcisine transfer oldu. Benfica'da 23 yaş altı ve B takımlarında forma giyen Ndour, 2023 yılında PSG ile anlaştı.

Sezonun ikinci yarısında Braga'ya kiralanan genç yıldız, burada 11 maçta forma giydi ve 1 gol attı. Şimdi ise Beşiktaş'ın kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlandığı Ndour, PSG ile 2028 yılına kadar süren bir sözleşmeye sahip.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.