Dusan Tadic ile Orkun arasında oruç gerginliği

Dusan Tadic, Ajax’ın Feyenoord’u 2-1 yenerek finale yükseldiği karşılaşmada Milli futbolcumuz Orkun Kökçü ile gerginlik yaşadı. Orkun Kökçü ile Dusan Tadic arasındaki gerginlik maça damga vurdu.

Dusan Tadic ile Orkun arasında oruç gerginliği
Yayınlanma:

Dusan Tadic, Türkiye ve Suriye’deki depremzedelere destek için tüm futbolcuların taktığı pazubandı takmadı. Orkun Kökçü, maç öncesi seremonide bu nedenden dolayı Sırp oyuncunun elini sıkmadı. Bu olay ikili arasındaki gerginliğin başlangıcı oldu. Mücadelenin 61. Dakikasında Orkun Kökçü ile Tadic arasında yaşanan ikili mücadele sonrası Tadic, Orkun’u yere ittirdi. Yere düşen Orkun, ayağa kalkıp Tadic’in üzerini yürüdü. Bu kargaşa sırasında Dusan Tadic, ağzını işaret ederek maç esnasında kenara gelerek orucunu açan Orkun Kökçü’ye bir gönderme yaptı. Tadic’in hareketi ile birlikte gerginlik daha da yukarı tırmanırken maçın hakemi iki oyuncuyu da sarı kart ile cezalandırdı.

Tadic ile yaşadığı gerginlikten sonra açıklama yapan Orkun Kökçü, "Böyle maçlarda bu sıklıkla olur ama konuyu büyütmemek gerekiyor. Tadic bana hakaret etmedi. Sadece normal bir tartışma oldu. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama duygularım tavan yaptı. El hareketleri yaptı ama bununla tam olarak ne demek istediğini bilmiyorum. Bundan hoşlanmadım" ifadelerini kullandı.

tadic.jpg

Dusan Tadic’in ilk vukuatı bu değildi. Sırp futbolcu, bu olaydan önce de destek veya tepki olarak takılan pazubantları takmamıştı. Bu gibi durumlarla sürekli gündeme gelen Tadic, sosyal medyadan "Türkiye ve Suriye depremleri beni derinden sarstı. Düşüncelerim bu trajidide yakınlaını kaybeden insanlar ve her şekilde etkilenen herkesle" açıklamasını yapmıştı.

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.