Mourinho sonrası gözler o isimde: Paulo Dybala!

Fenerbahçe, teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getirerek yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Portekizli çalıştırıcının göreve gelmesiyle birlikte, sarı-lacivertli ekip transfer çalışmalarına hız verdi. Mourinho'nun raporu doğrultusunda hedef listesine alınan ilk isim ise dünya çapında tanınan Arjantinli yıldız Paulo Dybala oldu.

Mourinho sonrası gözler o isimde: Paulo Dybala!
Yayınlanma:

Jose Mourinho'nun takımın başına geçmesiyle birlikte Fenerbahçe, transferde iddialı adımlar atmayı planlıyor. Portekizli teknik adamın istediği oyuncularla temasa geçen yönetimin, ilk hedef olarak Paulo Dybala'yı belirlediği öğrenildi. İtalya'da 2012-13 sezonundan bu yana forma giyen Dybala, yeni bir macera arayışında olduğu ve Türkiye'ye sıcak baktığı bildirildi.

12 MİLYON EURO ÇIKIŞ BEDELİ HAZIR

Geçtiğimiz sezon Cengiz Ünder'i Roma'dan 15 milyon Euro karşılığında transfer eden Fenerbahçe, Dybala için de kesenin ağzını açtı. Yıldız oyuncunun çıkış bedeli olan 12 milyon Euro'yu ödemeye hazır olan sarı-lacivertli yönetim, bu transferle kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. Sportif Direktör Branco, Mourinho'nun isteği doğrultusunda transfer görüşmelerini yürütmek için görevlendirildi.

BAŞARILI BİR SEZONUN ARDINDAN YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Paulo Dybala, geçtiğimiz sezon Roma formasıyla başarılı bir performans sergiledi. Tüm kulvarlarda 39 maça çıkan yıldız oyuncu, 16 gol ve 10 asistle takımına önemli katkı sağladı. Mourinho yönetiminde başarılı bir sezon geçiren Dybala, şimdi ise Fenerbahçe'nin radarında. Arjantinli futbolcu ve menajeriyle yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde, Dybala'nın sarı-lacivertli formayı giymesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.