Türk Telekom Başantrenörü Erdem Can galibiyeti değerlendirdi: Taraftarımızın desteği harikaydı

Türk Telekom Erkek Basketbol Takımı, BKT Avrupa Kupası B Grubu'ndaki üçüncü maçında Slovenya temsilcisi Cedevita Olimpija'yı 78-70 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Başantrenör Erdem Can, oyuncularının kararlı mücadelesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türk Telekom Başantrenörü Erdem Can galibiyeti değerlendirdi: Taraftarımızın desteği harikaydı
Yayınlanma:

Can, "Savunmada büyük bir direnç gösterdik ve tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Özellikle ribauntlardaki agresifliğimiz oyunun içinde ve önde kalmamızı sağladı" dedi.

Üçüncü periyodun bir bölümünde hücumda acele kararlar aldıklarını ve yeterince agresif olamadıklarını belirten Erdem Can, bu periyotta sadece 14 sayı kaydettiklerini ancak savunma ve ribauntlardaki kararlılıkları sayesinde maçı kazandıklarını vurguladı. Taraftar desteğine de değinen Can, "Taraftarımızın desteği harikaydı, ancak günün sonunda sadece bir maç kazandık. Şimdi önümüzde Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Onvo Büyükçekmece Basketbol ile oynayacağımız önemli bir maç var. Ardından Avrupa Kupası'nda deplasmanda Bourg-en-Bresse ile yapacağımız maç da kritik" diyerek, önlerindeki zorlu fikstüre dikkat çekti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.