Vincenzo Montella: “Karadağ ve İzlanda maçlarından iyi sonuçlar almak istiyoruz”

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, yarın Samsun’da Karadağ ile oynayacakları maçı kazanmak istediklerini ifade etti.

Vincenzo Montella: “Karadağ ve İzlanda maçlarından iyi sonuçlar almak istiyoruz”
Yayınlanma:

Basın toplantısında konuşan Montella, "Karadağ ve İzlanda maçlarından iyi sonuçlar almak istiyoruz. Bu iki maçı en iyi şekilde geçirmek istiyoruz" dedi.

Futbolcuların fiziksel ve kondisyon olarak hazırlıklarının önemli olduğunu belirten Montella, "Eylül ayında iyi performanslar gösterdik ve sonuçlarımız çok iyiydi. Ekim ayında daha iyi olacağız" şeklinde konuştu.

Arda Güler hakkında da değerlendirmelerde bulunan Montella, "Arda'nın geleceğiyle ilgili kararı Real Madrid verecek. Orada olması ve yetişmesi büyük bir anlam ifade ediyor" dedi.

Stoper mevkiisinde endişe duymadığını belirten Montella, "Kalabalık bir futbolcu havuzumuz var. Zihinsel yorgunluğun da önemli olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Karadağ’ın güçlü bir takım olduğunu ve tehlikeli oyunculara sahip olduğunu vurgulayan Montella, "İlk iki maçta sonuçlar istedikleri gibi olmadı ama iyi bir takımları var. O yüzden en iyi şekilde hazırlanıp istediğimiz sonucu almak istiyoruz" diye ekledi.

Montella, forvet hattında en üretken takımlardan biri olduklarını da belirtti ve "Herhangi bir bahane üretmeye gerek yok, rekabet ortamında başımız dik bir şekilde çıkabileceğiz" dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.