Balâ'da Ahmet Buran ne yaptı?

Cumhur İttifakı'nın adayı Ahmet Buran tarafından uzun yıllardır yönetilen Balâ'da önceki dönemlerde ne yapıldı, gelecekte neler yapılacak? Detaylar haberimizde...

Balâ'da Ahmet Buran ne yaptı?
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Ankara'da sadece 8 ilçeyi kazanabildi. Bu ilçelerden biri de Balâ... Uzun yıllardır AK Parti'nin kalesi olan Balâ, 31 Mart seçimlerinde de şaşırtmadı. Cumhur İttifakı'nın adayı Ahmet Buran tarafından uzun yıllardır yönetilen Balâ'da önceki dönemlerde ne yapıldı, gelecekte neler yapılacak? İşte detaylar...

AHMET BURAN BALÂ'DA NE YAPTI?

2019 yılında yerel seçimlerde AK Parti'den Balâ Belediye Başkanı Adayı gösterilen Ahmet Buran , yüzde 60,97'lik oy oranıyla Balâ Belediye Başkanı seçilmişti. 31 Mart'ta yine rakiplerini yenen Ahmet Buran , yüzde 40,17 oy alarak yeninden Balâ Belediye Başkanı seçildi.

Belediye başkanı olduğu önceki dönemde Buran, ilçe sakinlerine her geçen gün daha konforlu bir yaşam alanı sunma hedefi olduğunu söylemişti. İlçedeki altyapı, üstyapı ve çevre düzenlemesine önem veren Buran, özellikle ilçede yol ve kaldırım iyileştirme çalışmalarına ağırlık verdi. Buran, "Her gün aşkla ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Yollarımızı daha konforlu hale getirmek ve ulaşımı kolaylaştırmak için ilçe merkezimiz genelinde bozuk olan yollarda sıcak asfalt serim çalışmalarımız devam ediyor." şeklinde konuşmuştu.

Seçim çalışmaları kapsamında sık sık ilçe sakinleriyle buluşan Buran, Balâlılara söz vererek, "Ayırmadan, ötekileştirmeden, Balâmız için 55 mahallemiz için siz kıymetli hemşehrilerimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz." demişti.

Ankara'nın en hızlı gelişen ilçelerinden birinin Balâ olduğunu belirten Buran, belediye başkanı olduğu takdirde ilçe için gece- gündüz çalışacağının sözünü verdi.

AHMET BURAN'DAN OSB SÖZÜ

Buran, seçim döneminde ilçe sakinlerine birçok vaatte bulundu. İlçeye istihdam oluşturacak yeni projesini açıklayan Buran, "Balâ Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projesiyle ilçe ticaret ve üretim merkezi haline gelecek." demişti.

"BALÂ TİCARET MERKEZİ HALİNE GELECEK"

Buran, sosyal medya hesabından yayımladığı videolu paylaşımda, Balâ OSB projesi sayesinde ilçenin istihdam gücünün artacağını ve ilçenin bir ticaret merkezi haline geleceğini söylemişti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.