Aktepe üretici pazarında taze ürünler uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşuyor!

Ankara’nın Keçiören ilçesindeki Aktepe Demokrasi Semt Pazarı'nda kurulan üretici pazarı, çiftçilerin organik ürünlerini doğrudan tüketiciye sunarak vatandaşlara daha ucuz meyve ve sebze alma imkânı sağlıyor.

Aktepe üretici pazarında taze ürünler uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşuyor!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: BÜŞRA SAĞLAM

Keçiören Belediyesi tarafından, çiftçilerin ürettikleri ürünleri doğrudan tüketicilere ulaştırabilmelerini sağlamak amacıyla 1 Temmuz tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayan üretici pazarları, her hafta belirli bölgelerde kuruluyor ve vatandaşlara taze ürünler sunuyor.

Üretici pazarının amacı, çiftçilerin ürünlerini doğrudan tüketiciye ulaştırarak, hem fiyatları uygun tutmak hem de tüketicilerin doğal ve taze ürünlere erişimini sağlamak.

HAFTALIK PAZARDA FİYATLAR İKİ KATIYKEN BU PAZARDA DAHA UCUZ

Üretici pazarında, her hafta sebze çeşitleri uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Pazarda satılan domates, patlıcan, dolma biber ve fasulye gibi sebzelerin piyasa fiyatlarına göre daha uygun olması, tüketiciler tarafından büyük ilgi görüyor.

domates.jpeg

Pazarda domatesin 5 kilosu 50 TL’ye satılırken, fasulyenin kilosu 40 TL’den alıcı buluyor. Dolma biberin kilosu ise 35 liradan satışa sunularak halkın tercihleri arasında yer alıyor.

biber.jpeg

TÜKETİCİ VE PAZAR ESNAFI BU HİZMETTEN MEMNUN

Vatandaşlar, fiyatların uygun olmasından ve ürünlerin tazeliğinden memnun olduklarını belirtirken, pazar esnafı ise ilginin oldukça yoğun olduğunu ifade ediyor.

pazar-genel-foto.jpeg

Keçiören Üretici Pazarları:

  • Aktepe Demokrasi Semt Pazarı
  • Fatih Semt Pazarı
  • İncirli Semt Pazarı

brosur.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.