Ankara Büyükşehir Belediyesinden zabıtalar tarafından saldırıya uğradığını söyleyen şahısla ilgili açıklama

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sokak müzisyeni olduğunu ve ABB zabıtaları tarafından kemanının kırıldığını söyleyen şahısla ilgili açıklama yaptı ve iddiaları yalanladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden zabıtalar tarafından saldırıya uğradığını söyleyen şahısla ilgili açıklama
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal medyada gündeme gelen bir zabıta olayına ilişkin resmi X hesabından bir açıklama yaptı. Açıklamada, zabıta personeline yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığı ve ekiplerin olayla hiçbir ilgisinin bulunmadığı vurgulandı.

AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ

“Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak zabıta personelimize yönelik sosyal medyada gündeme gelen talihsiz olayla ilgili zabıta ekiplerimizin, iddia edilen olayla hiçbir ilgisinin bulunmadığını belirtmek isteriz. Vatandaşlarımıza her zaman hoşgörü, saygı ve güler yüzle hizmet sunmayı ilke edinen zabıta ekiplerimiz, yine bu anlayışla görevlerini sürdürmektedir. Ayrıca, ilgili vatandaşa ulaşarak sosyal yardım ihtiyacı olup olmadığını tespit edeceğiz ve gerekli destek sağlanacaktır.”

Belediye ayrıca, tüm vatandaşların yanında olduklarını ve ihtiyaç halinde her türlü yardımı sunmaya devam edeceklerini belirtti.

NE OLMUŞTU?

Olay Çankaya Belediyesi önünde meydana gelmiş, M.A. adlı bir kişi, elindeki kesici aletle kendine zarar vererek toplanan kalabalığa seslenmiş ve sokak müzisyenliği yaptığını, Ankara Büyükşehir Belediyesi zabıtalarının kemanını ve telefonunu kırdığını iddia etmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.