Ankara İvedik Caddesi'ndeki kırık kaldırımlar vatandaşların hayatını tehlikeye sokuyor

Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı İvedik Caddesi'ndeki kırık kaldırımlar, vatandaşların hayatını riske atıyor. Kırık kaldırım taşları, yama asfalt yollar ve tıkanmış mazgallar nedeniyle yaşanan tehlikelere dikkat çeken bölge sakinleri, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Yenimahalle Belediyesinden çözüm bekliyor.

Ankara İvedik Caddesi'ndeki kırık kaldırımlar vatandaşların hayatını tehlikeye sokuyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Ankara'nın yoğun trafiği ile bilinen İvedik Caddesi, altyapı sorunlarıyla gündeme geldi. Caddede yürüyen vatandaşlar, kırık kaldırım taşları nedeniyle sık sık düşme tehlikesi geçirirken; yama yapılmış asfalt yollar araç sürücüleri için büyük risk oluşturuyor.

1-2.png

Yağışlı havalarda tıkanan mazgallar, caddede su birikintilerine ve taşkınlara yol açarak hem yayaların hem de sürücülerin zor anlar yaşamasına sebep oluyor. Vatandaşlar, ASKİ tarafından devam ettirilen mazgal temizleme çalışmalarının bu bölgede de bir an evvel yapılmasını talep ediyor.

1-1.png

ÇÖZÜM BEKLENİYOR

İvedik Caddesi sakinleri, yaşadıkları bu sorunların bir an önce çözülmesini bekliyor. Hem yaya hem de araç trafiği için büyük tehlike arz eden bu durumun giderilmesi ile mahallelinin yaşamı daha güvenli hale gelecek. Bölge sakinleri, yetkililerin bir an evvel harekete geçip kırık kaldırım onarımı, mazgal temizliği ve asfalt serimi yapmasını bekliyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.