Çankaya'da Açık Hava Sinema Günleri vatandaşın yoğun katılımıyla başladı!

Çankaya Belediyesi Açık Hava Sinema Günleri, Keklikpınarı Pazar Yerinde 'Bursa Bülbülü' filmiyle start verdi.

Çankaya'da Açık Hava Sinema Günleri vatandaşın yoğun katılımıyla başladı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Çankaya Belediyesi, 6 hafta sürecek olan Açık Hava Sinema Günleri'ne 24 Temmuz'da Dikmen Keklikpınarı Pazar Yeri'nde ilk gösterim ile başladı. Çankayalılar, 14 farklı gösterim alanında 8 Eylül'e kadar açık hava sinema keyfi yaşayacak.

untitled-1-008.jpg

Bu yılki sinema günlerine sezon filmleriyle merhaba diyen Çankayalılar Bursa Bülbülü, Turna Misali, Şimdi ya da Asla (The Bucket List) ve Yürüyen Şato (Howl’s Moving Castle) filmleriyle buluşacak.

untitled-1-006.jpg

"ÇANKAYALI OLMAK AYRICALIKTIR"

47 yıldır Dikmen Keklikpınarı'nda ikamet eden bir vatandaş, "Çankayalı olmak ayrıcalıktır" diyerek, "Bu pazar yerinin önce üstü kapatıldı ve vatandaşın katılım sağlayabileceği bir alana dönüştürüldü. Geçen sene burada konser yapılmıştı. Bu yıl yine etkinlikler yapılıyor. Bu filmlerin açık havada gösterime sunulması sinemaya gidemeyen, imkanı olmayan birçok kişi için çok avantajlı. Belki bu filmi ilk kez burada izleyecek insanlar var. Alan geniş, hizmet var. Bu etkinlikler çok değerli." diye konuştu.

untitled-1-007.jpg

Etkinliğe çocuklarıyla katılan Senem A., ise "Hem çocuklarım için hem de benim için bir farklılık oldu. Hep beraber film izleyip zaman geçirebiliyoruz. Bu sıcak havalarda dışarıdaki etkinlikler güzel oluyor." dedi.

Etkinliğe katılan vatandaşlara Çankaya Belediyesi tarafından patlamış mısır, gazoz ve su ikramı da yapıldı. Vatandaşlar, ikram sırasında yoğunluk oluşturdu.

untitled-1-005.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.