Çankaya'da gizemli ölüm: Yangın ihbarından ceset çıktı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan trajik bir olayda, itfaiye ekipleri yangın ihbarı üzerine gittikleri bir evde yanmış bir erkek cesedi buldu

Çankaya'da gizemli ölüm: Yangın ihbarından ceset çıktı
Yayınlanma:

Olay, saat 09.10 civarında Yaşamkent Mahallesi 3112. Sokak'taki bir apartman dairesinde meydana geldi. İddiaya göre, bir şahsın cinayet işleyip delilleri yok etmek amacıyla evi ateşe verdiği düşünülüyor.

Binadaki dumanları fark eden vatandaşlar, hızla polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, çilingir yardımıyla dairenin kapısını açarak yangına müdahale etti. Alevler kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak evde yapılan aramada, kimliği henüz belirlenemeyen bir erkek cesedine ulaşıldı.

Olay yerinden kaçtığı öne sürülen bir şahsın cinayet işlediği ve ardından delilleri yok etmek için evi yaktığı iddia edildi. Cinayetin ardından yangının çıkartıldığı yönündeki bu iddialar, güvenlik güçlerinin olayın ardından başlattığı geniş çaplı soruşturma ile netlik kazanacak. Emniyet güçleri, şüphelinin kimliğini tespit etmek ve yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yangın ve ölüm olayı, mahallede büyük bir üzüntü ve tedirginlik yaratırken, itfaiye ve polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor. Olayın detaylarının yapılacak otopsi ve teknik incelemeler sonucu aydınlatılması bekleniyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.