'Çiçek Doktoru' Babalar Günü'ne özel aronya fidanı dağıttı!

Ankara, Çankaya'da yer alan Kuğulu Park'ta Babalar Günü'ne özel bir etkinlik gerçekleşti. Sosyal medyada 'Çiçek Doktoru' olarak tanınan Ümit Arslan, 16 Haziran Babalar Günü sebebiyle yoldan geçen vatandaşlara aronya fidanı dağıttı. Arslan, bu anlamlı etkinliğiyle parkta bulunan vatandaşların yüzünü güldürdü

'Çiçek Doktoru' Babalar Günü'ne özel aronya fidanı dağıttı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sosyal medyada 'Çiçek Doktoru' olarak bilinen Ümit Arslan, babalara özel olarak Antalya'dan getirdiği aronya fidanlarını dağıtırken, "Aronya fidanını babalarla çok özdeşleştiriyorum. Baba bir evin direğidir, geçim kaynağını sağlar ve bütün dertlerle ilgilenir. Aronya fidanı da güçlü bir bitkidir ve sağlık açısından da çok faydalıdır. Geçtiğimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde de çiçek dağıtmıştık. Tanımadığım insanlara bir şeyler vermeyi, onları mutlu etmeyi, onlarla bir araya gelmeyi çok seviyorum. Bu anlamda da çok kıymetli benim için" dedi.

Arslan, özel günlerde bu tür organizasyonları sürdüreceğini belirtti.

aronyadagitmi.jpg

Etkinliğe katılan vatandaşlar da düşüncelerini paylaştı. Aronya fidanı alan Murat Şaşmaz, "Eşim fidana bakacak. İki kız çocuğum var ve bir baba için kız çocukları daha farklı oluyor. Kız çocuklarımıza iyi bakalım ve onları okutalım." diye konuştu.

Başka bir katılımcı olan Abdullah Tepel ise, "Bir fidan bir baba demek. İnşallah bunu büyüteceğiz. Çocuklarımızı yetiştirdik ve şimdi meyvesini alıyoruz. Sağ olsunlar bizimle ilgileniyorlar. Bu ağacı da büyüteceğiz ve meyvesini yiyeceğiz." dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.