Çubuk'ta huzurevinde tanışan çift evlendi: Nikahı Belediye Başkanı Baki Demirbaş kıydı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde yer alan Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tanışan Kemal Doğan ve Sahre Oktar, hayatlarını birleştirdi.

Çubuk'ta huzurevinde tanışan çift evlendi: Nikahı Belediye Başkanı Baki Demirbaş kıydı
Yayınlanma:

64 yaşındaki Kemal Doğan, huzurevinde iki yıldır kalırken, 66 yaşındaki Sahre Oktar geçen yıl merkeze yerleşti. Burada arkadaşlıkları ilerleyen çift, evlenme kararı aldı.

Çiftin nikahı, Çubuk Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde, Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ın kıydığı törenle gerçekleşti. Törende, Çubuk Kaymakamı Vehbi Bakır da nikah şahitliği yaparak çifte destek oldu. Kaymakam Bakır, Çubuk'ta ilk kez bir nikah şahitliği yaptığını belirterek, "İki büyüğümüzün bu mutlu anına tanıklık etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Evlilik cüzdanını her iki tarafa da vermek istiyorum, bu mutluluğun hayat boyu sürmesini diliyorum." şeklinde konuştu.

Sahre Oktar, ikinci baharlarını yaşayacakları eşi Kemal Doğan’a "Evet" dediği için çok mutlu olduğunu dile getirirken, çiftin bu özel günü sevdikleriyle birlikte coşkuyla kutlandı. Belediye Başkanı Demirbaş da çifte mutluluklar dileyerek, huzurevinde başlayan bu güzel hikayenin yeni bir sayfa açtığını ifade etti.

Baki Demirbaş sosyal medyadan da nikahı paylaştı ve çifte mutluluk diledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.