Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu yeni Eğitim-Öğretim yılı kutlamalarına katıldı

Milli Egemenlik İlkokulu’nda düzenlenen 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlamaları Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’nun katılımı ile gerçekleşti.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu yeni Eğitim-Öğretim yılı kutlamalarına katıldı
Yayınlanma:

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlamaları, Milli Egemenlik İlkokulu’nda düzenlenen coşkulu bir programla gerçekleştirildi. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen törene, İlçe Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Onurkan Gülderen, Garnizon Komutanı Albay Naci Ünlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım ve ilçe protokolünün diğer üyeleri de katıldı. Ayrıca okul müdürleri, öğretmenler ve veliler de programa yoğun ilgi gösterdi.

whatsapp-image-2024-09-19-at-09-58-26-2.jpeg

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte, öğrenciler birbirinden renkli ve heyecan verici gösteriler sundu. Öğrencilerin okuduğu şiirler, izleyicilerden büyük alkış alırken, sahne performansları davetlileri hayran bıraktı. İlkokula yeni başlayan minik öğrenciler ile ikinci sınıfa geçen öğrenciler arasında gerçekleştirilen temsili bayrak devir teslim töreni de törenin anlamlı anlarından biri oldu. Türk bayraklarını coşkuyla sallayan öğrencilerin heyecanı, törene katılan herkes tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

whatsapp-image-2024-09-19-at-09-58-26-1.jpeg

Öğrenci ve öğretmenlere başarılı bir eğitim öğretim yılı dileyen Başkan Çırpanoğlu: “Bugün burada çocuklarımızın gözlerindeki parıltıyı görmek bizler için en büyük mutluluk. Eğitimin her daim yanında olan bir belediye olarak, yarının güçlü Türkiye’sini inşa edecek olan evlatlarımıza en iyi imkanları sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Onların başarıları, bizlerin gurur kaynağı olacak.” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-09-19-at-09-58-26.jpeg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.