Keçiören İncirli Mahallesi'nde o caddelerde yürümek zorlaşıyor!

Keçiören'in İncirli Mahallesi’nde kırık kaldırımlar ve merdivenler, yayaların güvenliğini tehlikeye atıyor. Mahalle sakinleri, bir an önce onarım yapılmasını talep ediyor.

Keçiören İncirli Mahallesi'nde o caddelerde yürümek zorlaşıyor!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara’nın Keçiören ilçesine bağlı İncirli Mahallesi sakinleri, kırık kaldırımlar ve merdivenler nedeniyle günlük hayatlarında zor anlar yaşıyor. Ahmet Şefik Kolaylı Caddesi üzerinde bulunan kaldırımların bozuk ve bakımsız hali, yayaların güvenliğini tehlikeye atıyor.

direk.jpg

TEHLİKELİ MERDİVENLER YAYALARI ZORLUYOR

Taşlı Caddesi üzerindeki 107. Sokak'ta yer alan merdivenler, mahalle sakinleri için büyük bir problem haline gelmiş durumda. Yıpranmış ve kırık olan bu merdivenler, dik yokuşlar nedeniyle zaten zorlayıcı olan yürüyüş yollarını daha da tehlikeli hale getiriyor. 106. Sokak üzerindeki bir diğer merdiven ise Taşlı Caddesi'ni Refik Saydam Caddesi'ne bağlıyor. Bu bölgede bulunan dik yokuşlar, merdivenlerin kullanımını zorunlu kılıyor, ancak merdivenlerin dar ve bozuk yapısı yayaların güvenliğini riske atıyor.

merdo.jpg

ONARIM ÇALIŞMALARI BEKLENİYOR

İncirli Mahallesi sakinleri, bir an önce gerekli onarım çalışmalarının yapılmasını talep ediyor. Mahalledeki altyapı sorunlarının çözülmesi, yayaların güvenliğini sağlamak açısından büyük önem taşıdığı ifade ediliyor.

merdiven.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.