Kahramankazan Voleybol Sezonu'na galibiyetle başladı

Kahramankazan Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı, Altyapı Küçük Kızlar Kategorisinde çıktığı ilk maçta rakibini 3-0'lık net bir skorla mağlup etti.

Kahramankazan Voleybol Sezonu'na galibiyetle başladı
Yayınlanma:

2024-2025 Voleybol Sezonu’nda Altyapı Küçük Kızlar ve Yıldız Kızlar Kategorisinde yer alan Kahramankazan Belediyespor, Küçük Kızlar kategorisinde sezonun açılış maçına çıktı. Kahramankazan’ın küçük sultanları, zorlu geçen mücadelede sergiledikleri üstün performansla rakiplerine karşı 3-0'lık net bir galibiyet elde etti. Anadolu Şahin Kulübü’ne karşı oynadıkları maçta, setleri 25-8, 25-20 ve 25-16 gibi fark yaratan skorlarla kazanan minik file bekçileri, sezona başarılı bir başlangıç yaptı.

Kahramankazan Belediyespor’un voleybol altyapısında genç yetenekleri keşfetmeyi ve onları spor dünyasına kazandırmayı hedeflediğini belirten Antrenörler Ali Hüsameddin Sincer, Tuğba Nur Şahbaz ve Ayşegül Çakır, kulüplerinde halihazırda 43 lisanslı voleybolcu bulunduğunu ifade ettiler. Gelecek maçlarda da bu başarılı performansı sürdürerek galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirten antrenörler, Kahramankazan Belediyespor Kulübü Başkanı Selim Çırpanoğlu ve yönetim kuruluna altyapıya verdikleri destekten ötürü teşekkürlerini sundular.

whatsapp-image-2024-10-01-at-15-50-40-1.jpeg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.