Yenimahalle’nin altyapısı yenileniyor

Yenimahalle Belediye ekipleri, ilçenin farklı noktalarında asfalt dökümü, alan düzenlemesi, bordür tamiri ve tretuvar yapımına ek olarak hafriyat alımı, kilit taşı, beton ve bordür üretimini de aralıksız sürdürüyor.

Yenimahalle’nin altyapısı yenileniyor
Yayınlanma:

Yenimahalle sakinlerinin güvenli ve temiz sokaklarda ulaşım sağlaması amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Avcılar Mahallesi’nde yol açma, Karacakaya ve Yakacık Mahallelerinde hafriyat ve moloz alımı, Yenimahalle merkez, Turgut Özal ve Ergazi Mahallelerinde asfalt serimi çalışmalarına devam ediyor.

bm2a7057.jpg

Bunun yanı sıra, Yenibatı, Uğur Mumcu, Gayret ve Çarşı Mahallelerinde kapsamlı kilit taşı ve bordür onarım çalışmaları yürüten ekipler, Çarşı Mahallesi’ndeki Taşkın Sokak’ın yıpranan kaldırım ve bordürlerini tamamen yeniliyor.

bm2a7049.jpg

Alt yapı çalışmalarının ilçe genelinde yıl boyunca devam ettiğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle’de vatandaşların talepleri ön planda tutularak, asfalt serimi, bordür yenileme, tretuvar yapımı gibi işlemleri sürdürüyoruz. Ekiplerimiz temiz ve güvenli bir ilçe yaratmak adına yıl boyunca düzenli olarak çalışmalarını sürdürüyor. İlçemizde altyapıya büyük önem veriyoruz. Vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması ve temiz bir çevre için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

bm2a7045.jpg

bm2a7036.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.