Mansur Yavaş SGK borcu iddialarını yanıtladı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş, geçtiğimiz günlerde ortaya atılan SGK ve vergi borcu iddialarına yönelik gerçekleri açıklamak amacıyla bir basın toplantısı düzenledi. İşte detaylar…

Mansur Yavaş SGK borcu iddialarını yanıtladı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, son günlerde ortaya atılan SGK ve vergi borcu iddialarına yönelik sert açıklamalarda bulundu. Yavaş, bu iddiaların CHP'li belediyeleri itibarsızlaştırmak amacıyla yapıldığını belirtti.

"SUNİ GÜNDEM OLUŞTURULUYOR"

Yavaş, yaptığı açıklamada, "Son günlerde yapılan bu açıklamalardaki amacın tamamen halkın umudu haline gelen CHP'li belediyeleri itibarsızlaştırmak ve suni gündem oluşturmak olduğunu düşünüyorum," ifadelerini kullandı.

BAKAN IŞIKHAN'A TEPKİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklamalarına da tepki gösteren Yavaş, "Sayın Bakan, müflis tüccar gibisiniz! Eski defterleri karıştırıyorsunuz. Yönetemiyorsunuz, suçu başka yerlere atıyorsunuz. Unutmayın ki bu sorun sadece CHP'li belediye başkanlarının değil, ülkedeki tüm belediyelerin sorunudur," dedi.

"NEDEN SADECE İLK 5 BELEDİYE?"

Yavaş, hükümetin sadece borçları olan ilk 5 belediyeyi açıkladığını ve bu belediyelerin tamamının CHP'li olduğunu vurguladı. "Neden ilk 20, neden ilk 50 ya da tamamı değil" diyerek hükümetin şeffaflık eksikliğine dikkat çeken Yavaş, borçların sadece belirli belediyelere odaklanılarak açıklanmasının manipülatif bir yaklaşım olduğunu ifade etti.

ANKARA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.