İstanbul'da Kırıkkale Kültür Evi Derneği kuruldu

İstanbul’da Kırıkkale Kültür Evi Derneği, Kırıkkale'nin tanıtımını yapmak ve şehrin lobicilik hizmetlerini yürütmek amacıyla kuruldu. Dernek, başlangıçta Şişli'de faaliyet gösterirken, 4 Haziran 2024 tarihinde Esenyurt'taki yeni adresine taşındı.

İstanbul'da Kırıkkale Kültür Evi Derneği kuruldu
Yayınlanma:

Dernekten yapılan açıklamada, Kırıkkaleliler Kültür Evi Derneği’nin 15 Şubat 2024 tarihinde Şişli/İstanbul’da kurulduğu, ardından 4 Haziran 2024 tarihinde Esenyurt’a taşındığı belirtildi.

Esenyurt İl Dernekler Birliği’ne 26 Ağustos 2024 tarihinde kabul edilen dernek, 3 Ekim 2024 tarihinde İç Anadolu Dernekleri Platformu’nun kuruluşuna katkı sağladı. İlk iki yıl için Kırıkkale Mehmet Demir Başkan, Kahraman Maraş’tan Harun Demir Başkan Yardımcısı ve Hasan Gülap Genel Sekreter olarak seçildi.

İç Anadolu Federasyonu olarak resmileştirilecek olan bu platform, kamu kurum yöneticileri ve siyasi parti örgütleri ile Kırıkkalelilerin, memleketlerinin ve ülkemizin sorunlarına dikkat çekmeyi hedefliyor. Dernek yöneticileri, hiçbir siyasi kaygı taşımadan, bireylerin ve toplumun birlik, beraberlik, sosyal ve ekonomik ahlaki kalitesini yükseltmek için çalışacaklarını belirttiler.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.