ÖSYM açıkladı: e-YDS 2024/9 İngilizce giriş belgeleri erişimde!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS 2024/9 İngilizce) giriş belgelerinin erişime açıldığını duyurdu.

ÖSYM açıkladı: e-YDS 2024/9 İngilizce giriş belgeleri erişimde!
Yayınlanma:

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 6 Temmuz 2024 tarihinde düzenlenecek olan Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS 2024/9 İngilizce) öncesinde adaylara yönelik bilgilendirme yaptı.

ÖSYM'nin açıklamasına göre, sınava başvuran adayların sınava girecekleri bina ve salonlara atama işlemleri tamamlandı. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini 4 Temmuz 2024 tarihinden itibaren saat 14.00'ten sonra ÖSYM'nin resmi web sitesi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebilecek.

ÖSYM tarafından yapılan uyarıya göre, sınav saatlerine dikkat etmek önem arz ediyor. Adaylar, 6 Temmuz 2024 tarihindeki e-YDS 2024/9 (İngilizce) sınavı için saat 13.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacakları konusunda bilgilendirildi.

Sınavla ilgili detaylı bilgilere ve güncellemelere ulaşmak için adaylar, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresini ziyaret edebilecek.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.