Kuyumcu Hasan Çavuşculu: 2025 yılının ilk çeyreğinde çeyrek altın 6 bin lira olacak!

Kuyumcu Hasan Çavuşculu, altın fiyatlarındaki yükselişin 2025 yılında da devam edeceğini belirterek, "Orta Doğu'da yaşanan savaş altın piyasasını etkileyecek. Özellikle bu süreçten Türkiye etkilenecek. Altın fiyatlarındaki yükseliş durmayacak. 2025 yılının ilk çeyreğinde çeyrek altın 6 bini geçer, gram altın ise 3 bin 800 lira bandında olur" dedi.

Kuyumcu Hasan Çavuşculu: 2025 yılının ilk çeyreğinde çeyrek altın 6 bin lira olacak!
Yayınlanma:

Orta Doğu'daki çatışmaların durumu ve dünya genelinde yüksek enflasyon altın fiyatlarını direkt etkiliyor. Altın fiyatlarındaki yükseliş durmuyor. Gram altın bugün 3 bin liraya yaklaşırken, çeyrek altın ise 5 bin lira civarında seyrediyor. Altın yatırımcıları ise altın fiyatlarının daha fazla yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor.

Ankara’da uzun yıllardır kuyumculuk yapan Hasan Çavuşculu, anadolugazete.com.tr’ye yaptığı açıklamada, altın fiyatlarının 2024 yılının son çeyreğinde daha da yükseleceğine işaret etti. Gram altının 2 bin 919 liradan işlem gördüğünü belirten Çavuşçulu, çeyrek altın 5 bin liradan, Cumhuriyet altını 19 bin 900 liradan satıldığını aktardı.

whatsapp-image-2024-02-20-at-11-32-07.png

2025 YILININ İLK ÇEYREĞİNDE ÇEYREK ALTIN 6 BİN LİRA OLACAK!

2025 yılının ilk çeyreğinde çeyrek altının fiyatının 6 bin lirayı geçeceğine işaret eden Çavuşculu, "Orta Doğu'da yaşanan savaş altın piyasasını etkileyecek. Özellikle bu süreçten Türkiye etkilenecek. Altın fiyatlarındaki yükseliş durmayacak. 2025 yılının ilk çeyreğinde çeyrek altın 6 bin lira olur, gram altın ise 3 bin 800 lira bandında olacağını öngörüyorum." ifadelerini kullandı.

TASARRUF DÖNEMİ!

Altının en güvenilir yatırım araçlarından biri olduğunu belirten Çavuşculu, vatandaşlara ve altın yatırımcılarına ‘altın’ almalarını tavsiye ederek, şunları kaydetti:

Tasarruf zamanı geldi, piyasalar karışık, önümüzü göremiyoruz. Şu an altın alma zamanı. Vatandaş gram altın, çeyrek, tam ya da cumhuriyet altını alsın fark etmiyor. Şu dönem tasarruf zamanı. Vatandaşın maddi durumu hangisine yetiyorsa o altını alması gerekiyor."

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.