Adalet Bakanı Tunç açıkladı: Narin davasında tutuklu amca tekrar sorgulanıyor!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da 19 gün kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın vahşi cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturmanın devam ettiğini ve yeni gelişmelerin yaşandığını duyurdu. Bakan Tunç, olayla ilgili olarak bir kişinin daha gözaltına alındığını ve toplamda 23 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Adalet Bakanı Tunç açıkladı: Narin davasında tutuklu amca tekrar sorgulanıyor!
Yayınlanma:

Bakan Tunç, Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tüm yönleriyle titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Köyde yaşayan bazı kişilerin sorgulanmaya devam ettiğini vurgulayan Tunç, soruşturmada elde edilen yeni deliller ışığında bir kişinin daha gözaltına alındığını ve toplam gözaltı sayısının 23'e ulaştığını söyledi.

TUTUKLU AMCA SALİM GÜRAN YENİDEN SORGULANIYOR

Narin Güran’ın ölümüne ilişkin başlatılan soruşturmada daha önce tutuklanan amca Salim Güran, yeni elde edilen bulgular doğrultusunda yeniden sorgulanmak üzere jandarma tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Bakan Tunç, bu süreçte soruşturmanın genişleyerek sürdüğünü ve olayla ilgili tüm şüphelilerin en ince ayrıntısına kadar incelendiğini belirtti.

ADALET BAKANI TUNÇ: “CİNAYETİN TÜM FAİLLERİ ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEK”

Adalet Bakanı Tunç, Narin Güran’ın katledilmesine ilişkin sürecin titizlikle takip edildiğini ifade ederek, olayın faillerinin adalet önünde hesap vermesi için gereken tüm çalışmaların sürdüğünü söyledi. Tunç, “Bu korkunç cinayetin sorumluları, Türk adaletine hesap verecek. Soruşturma boyunca elde edilen her yeni bulgu, bizi gerçeğe bir adım daha yaklaştırıyor” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.