Devlet Bahçeli'den Narin Güran için açıklama!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır’da 19 gün kayıp kaldıktan sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran ve Tunceli Ovacık’ta şehit düşen 4 asker için başsağlığı mesajı yayımladı.

Devlet Bahçeli'den Narin Güran için açıklama!
Yayınlanma:

Bahçeli, X hesabından yaptığı açıklamada, Narin Güran’ın katledilmesinin Türk milletinin vicdanında derin bir yara açtığını ifade ederken, sorumluların en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğine vurgu yaptı.

"VİCDANLARI KAVURAN BİR KAYIP: NARİN GÜRAN"

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 19 gün süren arama çalışmaları sonucunda cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın vahşice katledilmesinin herkesi derinden sarstığını belirten Bahçeli, yaşanan acının tüm Türkiye’nin yüreğinde yankı bulduğunu söyledi. Bahçeli, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"19 günlük aradan ve yoğun aramalardan sonra, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde cansız bedenine ulaşılan sekiz yaşındaki Narin kızımız hepimizin ve herkesin yüreğini kavurmuş, maşeri vicdanda büyük bir üzüntüye neden olmuştur. Yavrumuzun hayat ışığını söndüren, korkunç şekilde katleden cani veya canilerin, bu vahşi cinayete yardım ve yataklık edenlerin Türk adaleti önünde hesap vermeleri, en ağır düzeyde bedel ödemeleri muhakkak surette temin edilmelidir.”

"NARİN’İN KATİLLERİ EN AĞIR CEZAYA ÇARPTIRILMALI"

Bahçeli, Narin Güran’ı katleden canilerin yanı sıra olaya karışan ya da yardım eden herkesin Türk adaleti önünde en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini belirtti. Bahçeli, bu tür olayların toplumsal vicdanı derinden yaraladığını ve suçluların cezasız kalmasının asla kabul edilemeyeceğini dile getirdi.

"TUNCELİ’DE ŞEHİT DÜŞEN KAHRAMANLARIMIZIN MEKANI CENNET OLSUN"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır’da yaşanan acı olayın yanı sıra, Tunceli’nin Ovacık ilçesinde şehit düşen askerler için de başsağlığı diledi. Tunceli’de devrilen askeri araçta şehit olan 4 kahraman asker için Allah’tan rahmet dileyen Bahçeli, tedavisi süren askerlerin bir an önce sağlıklarına kavuşmasını temenni etti.

"Başta Narin yavrumuz olmak üzere, dün Tunceli Ovacık’ta bir askeri aracın devrilmesi sonucunda şehit düşen kahramanlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Tedavisi devam eden kahramanımıza şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun, mekânları cennet olsun." ifadelerini kullanan Bahçeli, hem çocuk cinayetleri hem de terörle mücadelede Türkiye’nin birliğini ve dayanışmasını vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.