Mansur Yavaş'tan adaylık açıklaması ve İmamoğlu'na destek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu'na siyasi yasak istenen dava hakkında "Bu davanın açılması bile yanlıştır. Sonuna kadar İmamoğlu'nun yanındayız ve destekliyoruz" dedi. Yavaş, Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda ise "Partimiz aday gösterirse oluruz" ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş'tan adaylık açıklaması ve İmamoğlu'na destek
Yayınlanma:

HABER: GÜNSU ÖZMEN

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na siyasi yasak istenen dava hakkında konuştu.

İmamoğlu'na destek veren ve bu davanın "Siyasi" olduğunu söyleyen Yavaş, "Bu davanın açılması bile yanlıştır. Bir an evvel bu kararın beraat olarak verilmesinin tarafındayım. Biz kesinlikle beraat kararı çıkacağına inanıyoruz. Sonuna kadar İmamoğlu'nun yanındayız ve destekliyoruz" dedi.

avass.jpg

"PARTİMİZ ADAY GÖSTERİRSE OLURUZ"

Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda da konuştu. Yavaş, "Adaylık tartışmalarını bilerek çıkarıyorlar. Her zaman söylüyoruz; partimiz aday gösterirse aday oluruz. Türkçe konuşuyoruz ve gayet açık konuşuyoruz. Onun haricinde söylenen sözlerin kıymeti harbiyesi yoktur. Boş laflarla zamanımı tüketecek değilim" dedi.

Yavaş, "Şu anda ülkenin tek bir gündemi var; emeklilerin durumu, yaklaşan kış şartları, gıdaya erişimde zorluk. Bazı şahısların kişisel kariyerleri için yaptığı kişisel beyanları anlamak mümkün değil" diye konuştu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.