Resmi Gazete'de yayımlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan 6 üniversiteye rektör atadı

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları ile 6 üniversiteye rektör atandı.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan 6 üniversiteye rektör atadı
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararlarına göre, Doğuş Üniversitesi'nin yeni rektörü Prof. Dr. Ahmet Alkan Çelik oldu. Çelik, akademik kariyerinde önemli başarılara imza atmış bir isim olarak üniversitenin gelişimine katkı sunmayı hedefliyor.

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ’NE DR. NUSRET AKPOLAT REKTÖR OLARAK ATANDI

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü görevine Dr. Nusret Akpolat atandı. Dr. Akpolat, yeni görevinde eğitim ve bilim alanında üniversiteyi daha da ileriye taşımak için çalışmalar yürütecek.

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ’NİN YENİ REKTÖRÜ PROF. DR. HAMDULLAH ÇUVALCI OLDU

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörlüğüne Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı atandı. Çuvalcı, Karadeniz Bölgesi’nin en köklü üniversitelerinden biri olan KTÜ’de akademik ve bilimsel çalışmalara liderlik yapacak.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE PROF. DR. FATMA AYDIN ATANDI

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne yapılan rektör atamasında Prof. Dr. Fatma Aydın göreve getirildi. Aydın, yeni dönemde Samsun’daki bu köklü eğitim kurumunda bilimsel projelere ve araştırmalara öncülük edecek.

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ’NE PROF. DR. AHMET ŞENGÖNÜL REKTÖR OLARAK ATANDI

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü görevine Prof. Dr. Ahmet Şengönül atandı. Şengönül, üniversitenin eğitim kalitesini artırmaya yönelik projeler geliştirmeyi amaçlıyor.

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE PROF. DR. EYÜP DEBİK ATANDI

Cumhurbaşkanlığı atama kararlarına göre, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin yeni rektörü Prof. Dr. Eyüp Debik oldu. Debik, Türkiye’nin en prestijli teknik üniversitelerinden biri olan Yıldız Teknik Üniversitesi'ni ulusal ve uluslararası platformlarda daha ileriye taşımayı hedefliyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.