Okan Bal

Okan Bal

Tarihten yanlış ders çıkarmışsınız Sayın Özel

Tarihten yanlış ders çıkarmışsınız Sayın Özel

image1702798271263.png

İYİ PARTİDE YAPRAK DÖKÜMÜ

İYİ parti kuruluşundan bugüne en sıkıntılı günlerini yaşıyor desek yeridir. Partide yaprak dökümü devam ediyor. Adeta istifa eden edene.

*

Partiden istifa etmeyi sürdüren milletvekilleri sorunu devam ederken, İBB meclis üyeleri krizi,Genel Başkan Yrd. Ahmet Zeki Üçok'ün görevden alınması ve G.Başkan Yrd.Ece Güner'in istifası parti içindeki sorunu daha da karmaşık bir hale soktu.

Bir kişi de çıkıp "Noluyor kardeşim" demiyor! Giden gider kalan sahalar bizimdir mottosu hakim.

*

Meral Akşener'in genel seçim öncesi 6'lı masadan kalkıp geri dönmesi ile o dönem 5-6 puan kaydedildiği düşünülüyor.Eğer parti bu iç problemleri rayına sokamaz ise oy kaybını yerel seçimde de hissedecek ama bu sefer daha derinden hissedecek demedi demeyin.

*

HASAN BİTMEZ'İN VEFATI HEPİMİZİ ÜZDÜ.

*

Saadet Partisi Genel Başkan Yrd. ve Kocaeli milletvekili Hasan Bitmez, geçtiğimiz hafta Meclis kürsüsünde konuşma yaptığı sırada aniden fenalaşmış ve hastaneye kaldırılmıştı.

*

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Hasan Bitmez kurtarılamayarak 54 yaşında hayatını maalesef kaybetti.Kendisine Allah'tan rahmet ailesine ve Saadet Partisi camiasına başsağlığı diliyorum.

*

image1702798271463.png

Tabii bu üzücü durum sonucu 20 milletvekili ile kurulan Saadet Partisi meclis grubu 19 vekile düşünce grupta da düşmüş oldu.

*

Yeniden grup kurulması için 1 milletvekiline ihtiyacı olan parti için CHP Kütahya milletvekili Ali Fazıl Kasap partisinden istifa ederek Saadet partisine geçerek oluşabilecek grup krizi

image1702798271545.png

böylelikle ortadan kalkmış oldu.

*

ŞEYH SAİD VE İŞBİRLİKÇİLERİ DEVLETİN VARLIĞINA BAĞIMSIZLIĞINA VE CUMHURİYET'E KARŞI AYAKLANMIŞ ve İDAM EDİLMİŞTİR

Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası CHPnin Genel Başkanı Özgür ÖZEL ne diyor;

"Şeyh Sait isyanının kendi konjonktüründe Cumhuriyet'e karşı ayaklanma olduğunu biliyorum. Ama bu ayaklanmanın bastırılması sırasında oluşmuş sorunlar, bugün bazı torunların kalbini acıtıyorsa o acıya saygılı olmak gerekir. Ama tarihten ders çıkarmak lazım."

*

Sayın Özel tarihten yanlış ders çıkarmışsınız.Şahsımca bu konunun çok tartışılacak bir tarafı yok. Bu açıklamaları çok talihsiz buldum.Dem parti ile olan samimi politikanızın bir yansıması olarak yerel seçim politikası adına yapmışsanız yapmamalıydınız.

*

Eğer samimi gerçek düşüncesiniz ise Chp Genel başkanlığı koltuğunda oturan biri olarak böyle düşünmemeliydiniz.

*

Şeyh Said'in torunlarının kalbini acıtmamak için yaptığınız bu açıklama ile Cumhuriyetin ve partinizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kalbini acıtmış olmuyor musunuz Sayın Özel?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Okan Bal Arşivi