Eski bakanın damadı Ankara'da hayatını kaybetti

Eski Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Milletvekili Vahit Kirişci’nin damadı, Ankara'da hayatını kaybetti. Vefat haberini sosyal medyadan duyuran Kirişci'ye birçok siyasetçiden başsağlığı mesajı geldi.

Eski bakanın damadı Ankara'da hayatını kaybetti
Yayınlanma:

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci’nin 29 yaşındaki damadı Mehmet Özcan, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Evinde banyo yaparken aniden bayılan ve eşi tarafından baygın vaziyette bulunan Özcan, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Vefat haberini sosyal medya hesabından duyuran Kirişci, "Biricik evladım, damadım Mehmet Özcan vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Balgat Merkez Camiinde kılınacak olup, cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığında defnedilecektir. Mehmet’ime Allah’tan rahmet diliyorum. Kabri nur, mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

SİYASETÇİLERDEN BAĞSAĞLIĞI MESAJI

Kirişçi'nin acı kaybı sonrası siyaset dünyasından pek çok isim taziye mesajı paylaştı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı "TBMM Tarım ve Köyişleri Komisyonu Başkanımız ve önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci'nin damadı Mehmet Özcan evladımızın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, değerli eşine, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun" mesajını yayımladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ise paylaşımında "TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sayın Vahit Kirişci'nin vefat eden damadı Mehmet Özcan'a Allah'tan rahmet; Vahit Bey başta olmak üzere tüm ailesine, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.