Yayıncı kuruluştan Antalyaspor Başkanı ve koruması Atilla Karaoğlan'a saldırdı iddiası

Süper Lig’in 3. haftasında Antalyaspor, sahasında Hatayspor’u konuk etti. Maçta Antalyaspor, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-2 kazanmayı başardı.

Yayıncı kuruluştan Antalyaspor Başkanı ve koruması Atilla Karaoğlan'a saldırdı iddiası
Yayınlanma:

Maçın devre arasında, Antalyaspor yetkilileri ile maçın hakemi Atilla Karaoğlan arasında bir tartışma yaşandı. beIN Sports'un Skor programının sunucusu Cihan Erduran, bu konuda şu açıklamayı yaptı:

"Devre arasında Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ile hakem Atilla Karaoğlan arasında, ayrıca Sinan Boztepe'nin koruması olduğu görülen bir kişinin de dahil olduğu bir tartışma yaşandı. Görüntülerde, hakem Atilla Karaoğlan'ın bu kişi tarafından itildiği görülüyor. Ancak bu görüntüleri sizlerle paylaşmıyoruz ve konuyu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz."

Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, maç sonunda devre arasında yaşanan olaylara değindi. Pulat, hakem yönetiminin ilk yarı ve ikinci yarıda farklı olduğunu öne sürerek, "Bunun nedenini biraz araştırın. Gerekçesini ben söylemeyeceğim. Temsilciler devre arasında kamera koyuyor olabilirler" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.