Akyurt'ta coşkulu sünnet şöleni!

Akyurt Belediyesi tarafından sünnet ettirilen çocukların sünnet düğününün görkemli bir şekilde yapıldığını belirten Belediye Başkanı Hilal Ayık, "Çocuklarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim evlatlarımızın askerliklerini, damatlıklarını görmeyi nasip eylesin. Hepsine hayırlı ömürler nasip eylesin." dedi.

Akyurt'ta coşkulu sünnet şöleni!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Geleneksel Sünnet Şölenine; Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, idari amirler, çocuklar ve ailelerinden oluşan yaklaşık bin kişilik davetli topluluğu katıldı.

Kültür Merkezi düğün salonunda yapılan toplu sünnet şöleninde 6-12 yaş arası 90 çocuk eğlenceye doydu.

Programda konuşan Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, 90 çocuğun Akyurt Devlet Hastanesiyle belediyenin yaptığı işbirliğiyle sünnet edildiğini söyledi.

Hekimlerin çocukların sünnetlerini özenle gerçekleştirdiklerini belirten Atık, şöyle konuştu:

"Bunun yanında bu programın düzenlenmesinde emeği geçen Belediyemizden çalışma arkadaşlarımıza, ailelerimizle tek tek ilgilenerek, ulaşımlarını sağlayarak bu organizasyonun gerçekleşmesine katkıları için teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim evlatlarımızın askerliklerini, damatlıklarını görmeyi nasip eylesin. Hepsine hayırlı ömürler nasip eylesin. Çocuklarımız için çok güzel gösterilerimiz, hediyelerimiz, eğlencemiz, şarkılarımız türkülerimiz var."

Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç ise çocuklara geçmiş olsun dileyerek, "Bu büyük bir organizasyon. Belediyemizin bu güzel organizasyonu sosyal sorumluluk çerçevesinde geleneksel hale getirmesi kıvanç verici. İnşallah her sene burada büyük bir coşkuyla daha da güzelleşir." şeklinde konuştu.

Oyunlar, illüzyon gösterisi, bubble show ve müzikle keyifli anlar yaşayan çocuklar ve aileleri, sünnet düğününde gönüllerince eğlendi. Başkan Ayık ve Kaymakam Tunç çocuklara sünnet hediyesi olarak birer skuter hediye etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.