Ankara 2 No'lu Barosunun yeni başkanı Gökhan Ağdemir oldu: Tebrik mesajları geldi

Ankara 2 No'lu Barosu'nun 2. Olağan Genel Kurulu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Cemil Birsel Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Seçimlerde mevcut Baro Başkanı Sabri Hafif ile Gökhan Ağdemir yarıştı. Yapılan oylama sonucunda Gökhan Ağdemir, 883 oy alarak yeni Baro Başkanı seçildi. Sabri Hafif ise 781 oyda kaldı.

Ankara 2 No'lu Barosunun yeni başkanı Gökhan Ağdemir oldu: Tebrik mesajları geldi
Yayınlanma:

Türk milliyetçilerinin adayı olarak bilinen Gökhan Ağdemir'in başkanlığı sonrası tebrik mesajları da geldi. Bağımsız Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, Ağdemir'i tebrik ederek, "Ankara 2 No'lu Baro seçimlerini kazanan Gökhan Ağdemir ve kıymetli yönetimine başarılar dilerim. Adalet ve hukuk mücadelesi veren tüm avukatlara hayırlı, uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan da genel kurulda yer alarak, Ağdemir'i tebrik etti. Doğan, "Ankara 2 No'lu Barosu’nun yeni başkanı seçilen kıymetli ülküdaşım Av. Sn. Gökhan Ağdemir'i tebrik eder, yeni görevinde başarılar dilerim. Güçlü ve etkin bir baro için tüm avukatlar adına önemli adımlar atacağından ve Türk Hukuk Sistemine katkılar sunacağından eminim." şeklinde konuştu.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.