Bocce Sporcuları Antalya'dan üç madalyayla döndü

Kahramankazan Belediyespor Kulübü Bocce Takımı, Antalya'da gerçekleştirilen 15. Uluslararası Kemer Bocce Turnuvası'ndan önemli başarılarla döndü.

Bocce Sporcuları Antalya'dan üç madalyayla döndü
Yayınlanma:

Turnuvada takım müsabakalarında 3. olarak, üçlü takım kategorisinde de 3. olmayı başaran sporcular, Kahramankazan’ı gururlandırdı.

Başarılı Takımlar:

Çiftler kategorisinde Mehmet Ali Korkmaz ve Bilgehan Çakır, 3. oldu.

Üçlü takım müsabakalarında ise Mehmet Emin Doktur, Emre Doktur ve Musa Sarıçam, 3. sırayı elde etti.

bocce-sporculari-antalyadan-uc-madalyayla-ayrildi-3.png

Turnuva boyunca gösterdikleri performansla dikkat çeken sporcular, gelecek müsabakalara daha iyi bir şekilde hazırlanacaklarını ve başarılarını sürdüreceklerini belirtti. Ayrıca, kendilerine sürekli destek olan Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’na teşekkürlerini ilettiler.

"SPORCULARIMIZI YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM"

Kahramankazan Belediyespor Kulübü Başkanı Selim Çırpanoğlu, takımın elde ettiği başarıdan duyduğu gururu ifade ederek, "Antalya’daki turnuvada gösterdikleri üstün performans, ilçemizin spor alanındaki gelişimini göstermektedir. Sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Bu başarı, azim ve çalışmanın bir sonucudur. Gelecek turnuvalarda da aynı disiplinle daha büyük başarılar elde edeceğinize inanıyorum. Kahramankazan Belediyesi olarak sporun ve sporcularımızın her zaman yanındayız," dedi.

Ayrıca, milli takıma seçilerek Avrupa sahnesinde Raffa Tekler kategorisinde 2. olan Eylil Cömertoğlu’nu da tebrik eden Başkan Çırpanoğlu, Cömertoğlu’na dünya şampiyonasında başarılar diledi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.