Başkent Ankara'da gündem: Trafik kazaları!

Başkent Ankara'da meydana gelen trafik kazaları gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Kentin farklı noktalarında yaşanan kazalar yürekleri ağızlara getirirken, trafikte dikkatli olmanın önemi bir kez daha anlaşıldı.

Başkent Ankara'da gündem: Trafik kazaları!
Yayınlanma:

Başkent Ankara, kaza haberleriyle sarsılmaya devam ediyor. Kentin farklı ilçelerinde meydana gelen kazalarda, maddi hasar ve yaralanmalar yaşanıyor. Kazalarda en çok dikkat çeken faktör ise sürücü dikkatsizliği ve aşırı hız olarak görülüyor.

TIR VE OTOMOBİL KORKU SAÇTI

Ankara'da meydana gelen kazaların ilki Konya Yolu üzerinde yaşandı. Gölbaşı'na 30 kilometre kala meydana gelen trafik kazasında bir TIR ve otomobil çarpıştı. Kazada araçlar ağır hasar alırken, araçların içinde bulunan vatandaşların da yaralandığı görüldü. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

kaza4.jpg

KAMYON KAMELYAYA TEĞET GEÇTİ

Başkent'te yaşanan bir diğer olayda ise vatandaşlar şans eseri kazadan kurtuldu. Polatlı Sivrihisar yolunda meydana gelen olayda ise bir kamelyada oturan vatandaşların bulunduğu yere park etmeye çalışan bir kamyon, kamelyaya teğet geçti. Kamelyayı yerinden oynattığı görülen kamyon şans eseri içinde bulunan vatandaşları ezmeden geçti.

kamelya.jpg​​​​​​​

SERVİS ARACI DOLMUŞA ÇARPTI

Kazaların bitmediği Ankara'da Etimesgut ilçesinde de bir trafik kazası yaşandı. Kaza, bir servis aracının dolmuşa çarpması sonucu gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle dolmuş devrilirken, içinde bulunan vatandaşlar da yaralandı.​​​​​​​

dolmus.jpg​​​​​​​

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.