Mamak'ta Ankaralı Turgut için Vefa ve Yardımlaşma Gecesi

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, bir süredir kanser tedavisi gören Ankaralı Turgut için Vefa ve Yardımlaşma Gecesi düzenleneceğini açıkladı. Ankaralıları geceye davet eden Şahin, bilet satış noktalarını da duyurdu.

Mamak'ta Ankaralı Turgut için Vefa ve Yardımlaşma Gecesi
Yayınlanma:

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, bir süredir kanserle mücadele eden ve 1,5 ayda 13 kilo veren Ankaralı Turgut için Vefa ve Yardımlaşma Gecesi düzenleneceğini duyurdu.

Başkan Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gecenin 26 Eylül Perşembe günü saat 19.00'da Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde düzenleneceğini açıkladı. Biletlerin Mamak Kültür Merkezi ve Mamak Belediyesinden alınabileceği belirtildi.

gx-bt-vwoaabimd.jpg

Ankaralı Turgut için düzenlenecek geceye Mehmet Demirtaş, Ankaralı Coşkun, Veli Erdem Karakülah, Ömer Faruk Bostan, Engin Can ve sürpriz sanatçıların katılacağı açıklandı.

Video paylaşarak Ankaralılara seslenen Veli Gündüz Şahin, "Kıymetli Ankaralılar, Ankaralılar demeyeceğim Angaralılar diyeceğim. Angaralı hemşehrilerimiz, Ankaralı Turgut ağabeyimiz yıllarca sesiyle, sazıyla, sözüyle, değişik tarzı ve müziğiyle bizlere, Ankaramıza ve ülkemize her zaman destek oldu. Turgut ağabeyimize vefa ve dostluk gecemizde siz değerli Angaralı hemşehrilerimizi bekliyoruz. Vefanın ölmediğini, Angaralılar arasında dostluğun ölmediğini bir kez daha ispat edelim. Biletlerimize Mamak Kültür Merkezi ve belediyemizden ulaşabilirsiniz. Dayanışma ve dostluk gecemizde Angaralı hemşehrilerimizin hepsini bekliyoruz. Elimizi birbirimize uzatmamız gerektiğini hepimiz çok iyi biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.