A Millilerin EURO 2024'te Avusturya maçı hazırlıkları başladı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda 2 Temmuz Salı günü Avusturya ile karşılaşacak A Milli Takım, hazırlıklarını sürdürüyor.

A Millilerin EURO 2024'te Avusturya maçı hazırlıkları başladı
Yayınlanma:

Barsinghausen'deki kamp merkezinde, teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde yapılan antrenman, basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, ay-yıldızlı ekipte adalesinde zorlanma nedeniyle tedavisine devam edilen Samet Akaydin bugünkü idmanda da yer almadı. Sahada gerçekleştirilen ısınma bölümünde eğlenceli oyunlar oynanırken, sonraki bölümde Avusturya karşılaşmasının taktiğine yönelik çalışmalar yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da idmanı izledi.

A Milli Takım, yarın ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştireceği antrenmanla Barsinghausen'deki hazırlıklarını tamamlayacak.

Ay-yıldızlı ekip, yarın TSİ 17.30'da hava yoluyla Avusturya maçının oynanacağı Leipzig kentine hareket edecek. Teknik Direktör Vincenzo Montella ve milli futbolcu Mert Müldür, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak Leipzig Stadyumu'nda TSİ 21.00'de bir basın toplantısı düzenleyecek. Ay-yıldızlılar, toplantı öncesinde takım halinde stadyumda kısa bir yürüyüş yapacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.