Boluspor sezona hızlı başladı! Boluspor'da 4 haftada ikinci teknik direktörle de yollar ayrıldı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Boluspor, teknik direktör Serhat Gülpınar ile yollarını ayırdı.

Boluspor sezona hızlı başladı! Boluspor'da 4 haftada ikinci teknik direktörle de yollar ayrıldı
Yayınlanma:

Boluspor Başkanı Savaş Abak, Ankara Keçiörengücü ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından Gülpınar ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını belirtti. Abak, Serhat Gülpınar'a kariyerinde başarılar dileyerek, yeni teknik direktör arayışlarının sürdüğünü ifade etti.

Serhat Gülpınar, Boluspor’un başında çıktığı 4 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Ancak bu performans, hem yönetim hem de taraftarlar tarafından yeterli bulunmadı. Özellikle Ankara Keçiörengücü karşısında alınan beraberlik, Gülpınar ile yolların ayrılmasına neden olan son gelişme oldu.

Savaş Abak’ın yeniden başkanlık koltuğuna oturmasının ardından Boluspor’da yaşanan olaylar, camia içinde tartışmalara yol açtı. Abak, göreve geldikten sonra takımın başına Bekir İrtegün’ü getirmeyi planladı. Ancak bu karar, taraftarlar arasında büyük bir tepkiyle karşılandı ve Boluspor yönetimi, İrtegün ile yapılan anlaşmayı iptal etmek zorunda kaldı. Bu gelişme kulüpte kısa süreli bir krize neden oldu.

İrtegün ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna Serhat Gülpınar getirildi. Ancak Gülpınar da kısa sürede görevden alındı.

Boluspor, sezona Iğdır FK mağlubiyetiyle başladıktan sonra Ankara'da Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalmış Esenler Erokspor'u 2-1 yendikten sonra Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.