Giovanni van Bronckhorst: Herkesi gururlandıracak bir Beşiktaş izletmek istiyoruz

Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi hazırlıklarına dair heyecan verici açıklamalarda bulundu.

Giovanni van Bronckhorst: Herkesi gururlandıracak bir Beşiktaş izletmek istiyoruz
Yayınlanma:

Hollandalı teknik direktör, siyah-beyazlı taraftarların gurur duyacağı bir takım oluşturma hedefinde olduklarını vurguladı. Beşiktaş'ın resmi YouTube kanalına konuşan van Bronckhorst, taraftarların kendisini çok iyi karşıladığını belirterek, "Her zaman taraftarın, kulüp çalışanlarının ve takımın birlikteliğine önem verdim. İyi bir atmosfer yaratacağımıza inanıyorum. Taraftarımızın desteğiyle en iyi oyunumuzu ortaya koyacağız. Beşiktaş'ı gururlandıracak bir takım oluşturmak için çok çalışacağız. Bu kulübe kupalar ve zaferler kazandırmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Transfer döneminde kadroya katılan Rafa Silva ve Gabriel Paulista hakkında da konuşan van Bronckhorst, deneyimli oyuncuların takıma büyük katkı sağlayacağını söyledi. "Rafa Silva ve Paulista'yı takıma tecrübe katmaları için aldık. Onların geçmişteki başarılarından faydalanacağız. Yeni sezonda daha iyi olabilmek için bu oyuncuları transfer ettik. Transfer çalışmalarımız devam edecek." şeklinde konuştu.

BJK Nevzat Demir Tesisleri için övgü dolu sözler sarf eden van Bronckhorst, "Tesisimiz gerçekten harika. Buraya geldiğinizde enerjisi sizi sarıyor. Futbolcular için mükemmel bir ortam sağlıyor. Burada çalışmaktan büyük keyif alıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Giovanni van Bronckhorst'un bu açıklamaları, Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandırdı ve yeni sezon öncesinde kulübün hedefleri konusunda umutlandırdı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.