Mourinho: Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe'nin Corendon Alanyaspor'u 3-0 yendiği maçın ardından, teknik direktör Jose Mourinho açıklamalarda bulundu.

Mourinho: Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor
Yayınlanma:

Maçın ilk yarısında çok risk aldıklarını belirten Mourinho, "İlk yarıda çok benzin harcadık, ikinci yarıda aynı gücümüz yoktu. İnanılmaz baskı yaptık ve topu önde kaptık. O anlarda maçı bitirmemiz gerekiyordu. 2-3 gol atmamız gerekiyordu, ama devreye 1-0 girince gücümüz yetmedi. İkinci gol zor bir dönemde geldi ve maç bu noktadan sonra bitti" dedi.

Transferlerle ilgili olarak Mourinho, "Transferleri yönetimle birlikte yaptık. Bu oyuncular sadece benim değil, Fenerbahçe'nin oyuncuları. Herhangi bir oyuncu alımını istemediğim bir şekilde gerçekleştirmediler. Yönetim bana çok saygı duyuyor. Ferdi'nin ayrılığı üzücü ama takımda ruhen burada olmayan bir oyuncu vardı. Elimdeki oyunculara inanıyorum ve orta saha transferi için gelişmeleri bekliyorum" şeklinde konuştu.

UEFA'ya liste verme zorunluluğuna da değinen Mourinho, "Kulübün altyapı oyuncularını listeye ekleyemeyeceğiz. Bu durum, bazı oyuncuların dışarda kalmasına yol açacak. İlerisi için bu durumu geliştirmemiz gerekiyor. Yönetim iyi bir kadro kurmak için büyük efor sarf etti" değerlendirmesini yaptı.

Mourinho, En Nesyri'nin sakat geldiğini ve takımın diğer oyuncularına göre daha geç adapte olduğunu belirtti. Ayrıca, Türkiye'de sadece Galatasaray'ın kart görmediğini, diğer takımların da kart gördüğünü ve rotasyonun önemini vurguladı.

Maçın hakemini de değerlendiren Mourinho, "Hakem 30 yaşında ve gerçekten çok üst seviye, kendisini tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.