Ankara Bursa hızlı treni için tarih verildi: 2 saat 15 dakikaya düşecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, inşası devam eden Ankara-Bursa hızlı tren hattı için tarih verdi. Uraloğlu, hattın açılmasıyla birlikte Ankara-Bursa arasının 2 saat 15 dakikaya düşeceğini söyledi.

Ankara Bursa hızlı treni için tarih verildi: 2 saat 15 dakikaya düşecek
Yayınlanma:

Ankara-İzmir, Ankara-Samsun hızlı tren ve Ankara-İstanbul süper hızlı tren projelerinin ardından Ankara-Bursa hızlı tren hattıyla ilgili yeni açıklama geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Bursa hızlı tren hattının açılışı için tarih verdi.

BAKAN 2025 SONUNU İŞARET ETTİ

Bursa Hızlı Tren Şantiyesi'nde incelemelerde bulunan Bakan Uraloğlu, "2025 yılı sonunda buranın yapım çalışmalarını inşallah bitirmiş olacağız. Sonrasında da birkaç aylık test, deneme ve sertifikasyonla beraber inşallah bu bölümü hizmete almış olacağız" dedi.

ANKARA-BURSA 2 SAAT 15 DAKİKAYA DÜŞECEK

Ankara-Bursa arasının 2 saat 15 dakikaya düşeceğini belirten Uraloğlu, "Bu projemiz bittiği zaman biz Ankara'dan Bursa'ya ya da Bursa'dan Ankara'ya 2 saat 15 dakikada seyahat edeceğiz. Aynı şekilde buradan İstanbul'a da 1 saat 15 dakikalık bir süreyle seyahat etmiş olacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.