Ankara İtfaiyesi kahramanı enkazdan kurtardığı genç kadınla evlendi

Ankara İtfaiyesi personeli Cebrail Sarsılmaz, Kahramanmaraş'taki Müjde Apartmanı'ndan 6 Şubat depreminde kurtardığı Sinem Kaynak ile evlendi.

Ankara İtfaiyesi kahramanı enkazdan kurtardığı genç kadınla evlendi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı İtfaiye Eri Cebrail Sarsılmaz, 24 yaşındaki Sinem Kaynak'ı 6 Şubat Depremi sırasında enkaz altından sağ olarak çıkardıktan sonra dün de hayatlarını birleştirdi.

knn-6462.jpg

Âşık Veysel Nikâh Salonu'nda gerçekleşen törende, İtfaiye Daire Başkanı Ali Levent Çeri ve Arama Kurtarma Şube Müdürü Hüseyin Turan da çifte şahitlik yaptı.

knn-6421.jpg

Sarsılmaz, 6 Şubat depreminde 13 gün boyunca arama kurtarma çalışmalarında bulunduğunu belirterek, "Kahramanmaraş'ta eşimi ve kardeşini enkaz altından çıkarmak, benim için unutulmaz bir deneyimdi. Bu trajik olaydan sonra hayat bizi bir araya getirdi ve şimdi mutlu bir evlilik yolunda ilerliyoruz." dedi.

knn-6549.jpg

Kaynak ise duygularını şu sözlerle anlattı:

"Bizim için olumsuz bir olaydan sonra başlayan bu yolculukta, enkaz altından sağ olarak çıkan şanslı kişilerden olduk. İçimizde hüzün var ama aynı zamanda mutluluğu da yaşıyoruz. Hem kendi kayıplarımızı hem de diğerlerini düşünerek ilerlemeye çalışıyoruz. Hayat devam ediyor ve biz de birlikte ileriye bakıyoruz."

Bu evlilik, acı dolu bir olayın ardından umut verici bir başlangıç olarak nitelendirildi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.