Keçiören Belediyesinin "Evde Temizlik" hizmeti engellilere ve yaşlılara kolaylık sağlıyor

İnsan odaklı belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, yaşlı ve engelli vatandaşların konforlu bir yaşam sürmeleri için belediye olarak çalıştıklarını söyledi.

Keçiören Belediyesinin "Evde Temizlik" hizmeti engellilere ve yaşlılara kolaylık sağlıyor
Yayınlanma:

Keçiören Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde engelli ve yaşlı vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için evde temizlik hizmeti sunuyor. Belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen detaylı temizliklerle, vatandaşların evleri dip köşe tertemiz hale getiriliyor.

dsc00356.jpg

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, yaptığı açıklamada, "İnsan odaklı belediyecilik anlayışımızın bir gereği olarak, yaş almış ve engelli vatandaşlarımızın konforlu bir yaşam sürmelerini sağlamak önem taşıyor. Evde temizlik hizmetiyle onların yaşam kalitesini artırmak asli görevimizdir. Bu hizmeti önemsiyor ve sürekli olarak geliştirmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Evde temizlik hizmeti, randevu sistemiyle sunuluyor. İlgili birimle irtibata geçerek 444 5 276 numarasını arayan vatandaşlar, ihtiyaçları doğrultusunda randevu oluşturabiliyorlar. Belirlenen gün ve saatte ekipler, adreslerde camlardan duvarlara, lavabolardan mutfağa kadar tüm evi kapsayan detaylı temizlik işlemlerini gerçekleştiriyor.

Keçiören Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleriyle engelli ve yaşlı vatandaşların günlük hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. Evde temizlik hizmetiyle sağlanan rahatlık, ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artırmak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.