Eczacı Nurdan Köylü, yenilikçi ve doğal kremle birçok hastalığa şifa olmayı amaçlıyor

Homeopat aroma terapi uzmanı Eczacı Nurdan Köylü, içeriğinde Schüssler, minerallerin, At Kestanesi, Cadı Fındığı, Sarı Kantaron, Portakal Kabuğu Yağı, Karanfil Yaprağı Yağı ve Arnica Montana Çiçeği Yağı bulunan ZerJel Krem'i birçok hastalığa tek üründe şifa bulmak amacıyla ürettiğini belirtti.

Eczacı Nurdan Köylü, yenilikçi ve doğal kremle birçok hastalığa şifa olmayı amaçlıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Eczacı Nurdan Köylü, yurt dışında bulunan ancak Türkiye'de çok amaçlı böyle bir kremin bulunmamasından dolayı ZerJel Krem üzerinde çalışmalara başladığını belirterek, "Bu krem, yaklaşık yirmi, yirmi beş etken madde içeriyor ve birçok alana hitap ediyor. Özellikle acil durumlarda, morarma, ödem gibi sorunları kontrol altına almak için kullanılabiliyor. Deprem gibi acil durumlarda da büyük bir ihtiyaç olduğunu gözlemledik ve bu ürünü geliştirdik. Ağrılı hastaların, morarmış, kırılmış veya yıpranmış ciltlerinin bakımını yapmak için ideal bir ürün." dedi.

DEPREMDEKİ İHTİYAÇLAR ÜRÜNÜN DOĞUŞUNU SAĞLADI

Ürünün üretimini uzun süredir beklediğini ve deprem zamanında da üretime geçtiklerini söyleyen Köylü, "Ürünün üretimi yıllardır istediğimiz bir şeydi ve deprem dönemindeki ihtiyaçlar bu ürünü ortaya çıkarmamızı sağladı. Şimdi yaklaşık bir senedir, üründen çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. İleri hemoroid, varis, bel tutulması, boyun ağrıları gibi sürekli yaşanan problemlerde ve diş kapaklarında da etkili olduğunu gözlemledik." diye konuştu.

eczaci.jpg

Ürünün, yanıklar, egzama sonrası bakım veya ısırmalar gibi birçok durumda da kullanılabildiğini aktaran Nurdan Köylü, ayrıca, spor yapanlar veya çocuklar için de ideal bir ilk yardım kremi olduğunu vurguladı. Köylü, "Tamamen doğal, paraben içermeyen, hayvanlar üzerinde test edilmemiş ve vegan bir ürün. Ürünün farkı tamamen bitkisel ve doğal içeriğinden kaynaklanıyor. Ayrıca, ürünümüz dermatolojik testlerden geçmiş ve olumlu sonuçlar almıştır. Şu anda ürünümüz eczanelerde bulunuyor ve çeşitli satış noktalarında yer alıyor. Ayrıca, online platformlar aracılığıyla da satışını gerçekleştiriyoruz."

"Ürünümüz, kullanıcılar arasında popülerlik kazanmaya devam ediyor ve amacımız, daha fazla insana yardım etmek ve misyonumuzu sürdürmektir. Amacımız daima yardıma ihtiyaç duyanlara destek olmaktır." diyen Köylü, gelirin yüzde 30'unu Anadolu Evliyaları Derneği'ne (AED) bağışlandığını belirterek Derneğin Kurucu Başkanı Pınar Öztürk'e Zerjel Krem'in paydaşı olduğu projeler için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.