İsmail Küçükkaya'nın acı günü!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, Güzeloba Mahallesi Kundu Oteller Bölgesi'nde yer alan bir otelin plajında sabah saatlerinde denize giren Halise Küçükkaya, denizde kalp krizi geçirerek boğuldu. Halise Küçükkaya’nın cenazesi, oğulları İsmail Küçükkaya ve ağabeyine teslim edildi.

İsmail Küçükkaya'nın acı günü!
Yayınlanma:

Olay, sabah 09.30 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan bir ihbarla ortaya çıktı. İhbar üzerine, Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü’ne bağlı deniz polisi ve bölge ekibi ile 112 Acil Sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Cankurtaranlar tarafından denizden çıkarılan 76 yaşındaki Halise Küçükkaya’nın, 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde hayatını kaybettiği belirlendi.

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın annesi Halise Küçükkaya’nın sabah denize girmek için odasından çıktığı ve yaklaşık 50 metre açıkta kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Halise Küçükkaya, İsmail Küçükkaya ve ağabeyi ile birlikte tatildeydi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından, Halise Küçükkaya’nın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan işlemlerin ardından cenaze, İsmail Küçükkaya ve ağabeyi tarafından teslim alındı. Halise Küçükkaya’nın cenazesi, yarın öğlen namazı sonrası Kütahya’nın Simav ilçesinde defnedilecek.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.